Barnedåb

Afholdelse af barnedåb i smukke lokaler

Er det endelig blevet tid til at afholde barnedåb for din lille guldklump, og leder du i den forbindelse efter de helt perfekte lokaler i København? Vi stiller gerne vores centralt beliggende barnedåbslokaler til din rådighed.

Hos Private Dining Heerings Gaard ​by Samsø tilbyder vi udlejning af selskabslokaler til barnedåb for dig, der sætter pris på smukke lokaler, fantastiske omgivelser og lækker mad. 

Vores lokaler til barnedåb er beliggende på Christianshavn i København, og de har derfor en meget central placering, hvis du og dine gæster for eksempel kommer fra Nordsjælland og omegn.

Vi sørger for en vellykket dag med velsmagende mad

Vi ved, at det er vigtigt for dig at sikre, at dagen bliver præcis, som du har forestillet dig. En barnedåb er en stor dag, og det er en dag, der vil blive husket i mange år frem af alle gæsterne.

Vi vil gøre vores bedste for at sikre os, at dagen lever op til dine forventninger – det gælder naturligvis både i forhold til maden og oppyntning af vores lokaler til barnedåb.

Vi tilbyder et udvalg af flere forskellige menuer, som alle er nøje udvalgt, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den menu, der passer bedst til dine gæster og dine ønsker i forhold til pris.

Kontakt os for leje af vores lokaler til barnedåb

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at leje vores lokaler til barnedåb, eller hvis du kunne tænke dig at indhente information om vores priser, menuer og lignende.

Private Dining Heerings Gaard by Samsø

Overgaden Neden Vandet 11

​1414 København K

Klik her for rutevejledning

​Telefon: 2210 5573

​E-mail: kontakt@privatediningbysamsoe.dk

​CVR: 30981561​

Om Herringsgård

Hos Private Dining Heerings Gaard ​by Samsø tilbyder vi festlokaler til private dining og konferencelokaler til dig, der sætter pris på smukke omgivelser og god mad.

​​

Vores lokaler til fest er beliggende i hjertet af Christianshavn, og det vil derfor være nemt for dine gæster at komme dertil, hvis de kommer fra København og omegn.​

facebook     instagram (1)

Kontakt os

Navn *
 
Telefon* *
 

* SKAL udfyldes

E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt