​reception

Afholdelse af reception i vores lokaler

Skal du afholde reception, og er du derfor på udkig efter de helt perfekte og stemningsfulde lokaler med masser af plads? Så tag et nærmere kig på vores lokaler til reception.

Hos Private Dining Heerings Gaard ​by Samsø har vi en række lokaler, som vi kan stille til rådighed til forskellige begivenheder – for eksempel en reception. Lokalerne er beliggende på Christianshavn i København, og de har således en meget central beliggenhed, uanset om de inviterede gæster kommer fra Nordsjælland eller en helt anden del af landet.

Hvad er en reception?

En reception er en sammenkomst, der både kan afholdes i privat og erhvervsmæssigt regi. Det kan for eksempel være en bryllupsreception, eller det kan være en reception i forbindelse med et jubilæum. En reception er som regel uhøjtidelig, og gæsterne har mulighed for at ankomme inden for et større tidsrum, så de kan komme forbi, når det passer dem.

Vi sørger for maden til din reception

Mad til reception er som regel små ”hapsere”, som man nemt kan tage med sig og spise, mens man går rundt og snakker med de øvrige gæster.

Vi sørger naturligvis for, at du og dine gæster får serveret lækker og velsmagende mad, der stemmer overens med arrangementets type og ikke mindst dine personlige præferencer og ønsker.

Kontakt os og hør mere om vores lokaler til reception

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for yderligere information om vores lokaler til reception, hvis du har nogle spørgsmål omkring maden og selve arrangementet, eller hvis du kunne tænke dig at få skræddersyet et tilbud på afholdelse af lige netop dit arrangement.

Private Dining Heerings Gaard by Samsø

Overgaden Neden Vandet 11

​1414 København K

Klik her for rutevejledning

​Telefon: 2210 5573

​E-mail: kontakt@privatediningbysamsoe.dk

​CVR: 30981561​

Om Herringsgård

Hos Private Dining Heerings Gaard ​by Samsø tilbyder vi festlokaler til private dining og konferencelokaler til dig, der sætter pris på smukke omgivelser og god mad.

​​

Vores lokaler til fest er beliggende i hjertet af Christianshavn, og det vil derfor være nemt for dine gæster at komme dertil, hvis de kommer fra København og omegn.​

facebook     instagram (1)

Kontakt os

Navn *
 
Telefon* *
 

* SKAL udfyldes

E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt