Hold firmajulefrokost hos os på Heerings Gaard

Vi sørger for en uforglemmelig aften

Ønsker du at forkæle dine ansatte med en helt særlig firmafest, eller sidder du med ansvaret for at arrangere dette års firmajulefrokost på din arbejdsplads? Så er du kommet til det helt rette sted.

Ved Private Dining Heerings Gaard by Samsø laver vi julemad, som får munden til at løbe i vand, og så har vi de smukkeste lokaler, som du kan leje, så I har det helt for jer selv til jeres firmaarrangement. Vi sørger for en uforglemmelig aften fra start til slut.

Vores lokaler ligger helt centralt i København på Christianshavn i smukke omgivelser, som du nemt kan komme til fra hele byen og fra Nordsjælland.

Firmajulefrokost i smukke rammer

Hvis du ønsker at give dine ansatte og kollegaer en helt særlig oplevelse, så skal du bestille vores utroligt smukke og klassiske lokaler til at afholde jeres firmajulefrokost i.

Vi laver mad af højeste kvalitet og benytter os af friske råvarer, der passer til årstiden. Både for at skåne miljøet, og fordi det giver de største smagsoplevelser.

Vi kan tilbyde to forskellige julefrokostmenuer. Vi har vores klassiske julemenu med blandt andet sild, pandestegt fisk, stegt svinebryst, confiteret and, brunede kartofler og meget andet. Og så har vi Samsøs jul, der blandt andet har saltet torsk, confiteret kartoffel, stegt kalvebrissel og helstegt duroc svinekam på menuen.

Hvis du eller andre i dit selskab har særlige ønsker og præferencer, så tager vi naturligvis også højde for det.​

Kontakt os og bestil jeres firmafest

Hvis du ønsker at booke vores lokaler til jeres firmajulefrokost og derved forkæle dine ansatte og kollegaer med et uforglemmeligt julemåltid, så kontakt os allerede i dag. Vi glæder os til at sammensætte den perfekte menu til jer og sørge for en aften, I kan blive ved med at vende tilbage til og snakke om i årevis.

udvalgte menuer

Når du skal afholde et arrangement, så er det selvfølgelig vigtigt, at både lokalerne og maden lever op til forventningerne.

​Vi bestræber os altid på at kunne efterleve vores kunders ønsker og behov, både hvad angår lokaler, pynt og mad. Alle vores menuer er nøje udvalgt, og de bliver tilberedt af gode og velsmagende råvarer. Har du nogle særlige ønsker i forhold til maden til lige netop dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Private Dining Heerings Gaard by Samsø

Overgaden Neden Vandet 11

​1414 København K

Klik her for rutevejledning

​Telefon: 2210 5573

​E-mail: kontakt@privatediningbysamsoe.dk

​CVR: 30981561​

Om Herringsgård

Hos Private Dining Heerings Gaard ​by Samsø tilbyder vi festlokaler til private dining og konferencelokaler til dig, der sætter pris på smukke omgivelser og god mad.

​​

Vores lokaler til fest er beliggende i hjertet af Christianshavn, og det vil derfor være nemt for dine gæster at komme dertil, hvis de kommer fra København og omegn.​

facebook     instagram (1)

Kontakt os

Navn *
 
Telefon* *
 

* SKAL udfyldes

E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt