Private dining:
​Store smagsoplevelser i intime omgivelser

Spis for jer selv i historiske lokaler – eller hjemme hos dig

Ønsker du at holde et selskab, hvor der er fokus på den ideelle restaurantoplevelse, men hvor I kan nyde helt private omgivelser? Hos Private Dining Heerings Gaard by Samsø tilbyder vi dig private dining – både i vores smukke lokaler og hjemme i dit eget køkken.

Vores restaurant ligger i en historisk bygning midt på Christianshavn. Her kan du booke dit eget private lokale, hvor du og dine gæster kan have en hyggelig aften med tjenere og kokke, der kun servicerer jer.

Hvis du er bosat i København eller på Nordsjælland kan du dog også invitere dine gæster på en stor gastronomisk oplevelse – hjemme ved dig selv. Du kan nemlig bestille en privat kok til at komme hjem til dig og tilberede maden i dit eget køkken.

Få en unik oplevelse med private dining

Uanset om du får en professionel kok hjem til dig, eller om du bestiller et af vores lokaler til at afholde dit selskab i, så er du sikker på at få en helt unik oplevelse med vores private dining.

Vi arbejder hver dag med at skabe mindeværdige oplevelser. Det gælder både i forhold til den mad, vi serverer, og den stemning, vi skaber.

Hos os kan du være med til at sammensætte din helt egen menu, så du kan vide dig sikker på, at den passer til dit arrangement. Vi kan både sørge for buffet, 3- og 8-retters menuer, og vi skræddersyr gerne en pris til dit selskab.

Kontakt os og lej en kok

Hvis du ønsker at lade os stå en helt unik oplevelse for dig, dine venner og din familie – hos os eller hjemme ved dig – så skal du bare kontakte os. Med vores private dining tilbud sørger vi for, at du kan afholde selskaber helt uden bekymringer og i stedet bare nyde den gode mad og stemning. 

udvalgte menuer

Når du skal afholde et arrangement, så er det selvfølgelig vigtigt, at både lokalerne og maden lever op til forventningerne.

​Vi bestræber os altid på at kunne efterleve vores kunders ønsker og behov, både hvad angår lokaler, pynt og mad. Alle vores menuer er nøje udvalgt, og de bliver tilberedt af gode og velsmagende råvarer. Har du nogle særlige ønsker i forhold til maden til lige netop dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Private Dining Heerings Gaard by Samsø

Overgaden Neden Vandet 11

​1414 København K

Klik her for rutevejledning

​Telefon: 2210 5573

​E-mail: kontakt@privatediningbysamsoe.dk

​CVR: 30981561​

Om Herringsgård

Hos Private Dining Heerings Gaard ​by Samsø tilbyder vi festlokaler til private dining og konferencelokaler til dig, der sætter pris på smukke omgivelser og god mad.

​​

Vores lokaler til fest er beliggende i hjertet af Christianshavn, og det vil derfor være nemt for dine gæster at komme dertil, hvis de kommer fra København og omegn.​

facebook     instagram (1)

Kontakt os

Navn *
 
Telefon* *
 

* SKAL udfyldes

E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt