Konferencelokaler og mødelokaler
​på Christianshavn

Konferencecenter med en fantastisk beliggenhed

Er du på udkig efter et konferencecenter med lokaler i København, hvor du kan afholde kurser, møder eller konferencer? Hos Private Dining Heerings Gaard ​by Samsø kan du leje lige netop de konferencelokaler og mødelokaler, du søger.

Vi råder over både mødelokaler, kursuslokaler og konferencelokaler med en fantastisk og meget central beliggenhed på Christianshavn. De er således lette at komme til, uanset om deltagerne kommer fra et sted i København, på Nordsjælland eller omegn.

Hold dit møde eller din konference i nye omgivelser

Ved at leje lokalerne i vores konferencecenter til din konference eller dit møde har du mulighed for at samle flere deltagere, end hvad der måske kan være i din virksomheds mødelokaler, ligesom du også kan forkæle deltagerne med en anden oplevelse af at komme ud af huset i stedet for altid blot at være på kontoret.

Vi sørger for forplejning

Vi sørger naturligvis for forplejning under hele arrangementet, så der ikke er nogen, der må gå sultne hjem. Vores køkken har sammensat nogle nøje udvalgte menuer, men der er selvfølgelig også mulighed for at få tilpasset forplejningen, så den passer til lige netop dit arrangement.

Ved leje af konferencelokale hos os kan du vælge imellem flere forskellige pakkeløsninger, der varierer i forhold til tidspunkt for konferencen, hvor længe det kommer til at vare samt dine ønsker til menuen.

Kontakt os og hør mere om vores konferencelokaler og mødelokaler

Kunne du tænke dig at høre mere om vores konferencelokaler, eller har du brug for information om vores priser eller vores forplejning, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på afholdelse af lige netop dit arrangement i vores konferencecenter.

Konference pakker

Vi tilbyde en bred vifte af muligheder fra alt i store og små selskaber, konferencer, kurser, foredrag, events etc. i vores forskellige skønne lokaler.

Men også i gården vil det være muligt at afholde forskellige receptioner, events og lign.

Private Dining Heerings Gaard by Samsø

Overgaden Neden Vandet 11

​1414 København K

Klik her for rutevejledning

​Telefon: 2210 5573

​E-mail: kontakt@privatediningbysamsoe.dk

​CVR: 30981561​

Om Herringsgård

Hos Private Dining Heerings Gaard ​by Samsø tilbyder vi festlokaler til private dining og konferencelokaler til dig, der sætter pris på smukke omgivelser og god mad.

​​

Vores lokaler til fest er beliggende i hjertet af Christianshavn, og det vil derfor være nemt for dine gæster at komme dertil, hvis de kommer fra København og omegn.​

facebook     instagram (1)

Kontakt os

Navn *
 
Telefon* *
 

* SKAL udfyldes

E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt